Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Utorak 22.04.2014.
00:19
vecernji.hr A
Evropski parlament usvojio je neobavezujuću rezoluciju u kojoj je pozvao da se odustane od tog projekta, a bugarski mediji preneli su da je predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo rekao bugarskim zvaničnicima na sastanku iza zatvorenih vrata da moraju da zaustave Južni tok.
Utorak 22.04.2014.00:45
Evo dokaza da EVROPOM vladaju pavijani. Briga njih za Bugarsku Srbiju što neće imati gas i po nekoliko stotina miliona zaradu godišnje.Naravno mi će mo pristati jer za nas Evropa nema alternativu. Na našu sreću procureie su imformacije da Bugari ne mogu više ni u Evropu ni u NATO.
Utorak 22.04.2014.01:10
Pavijani su za njih gospoda majmuni, ceskaju buve i gledaju svoja posla. Ovi glume borce za ljudska prava i ljudske vrednosti, a iza ledja samo gledaju kako da zavuku kvarnjaka, ispod pojasa, medju noge, a noz u ledja - kud ces bolje. Parodija evolucije.
Utorak 22.04.2014.08:54
Cionofasisticka EK iz Londona vlada sa EU. Ona je ta koja daje odredbe, a ne tzv EU parlament. Asocijacija sa politbiroom u SSSR-u. Angloamerima koji su zaposlili razlicite nacije unutar EU, da takoreci lazno predstavljaju narode Evrope, ne odgovara ovisnost EU od ruskih energenata. Kad kazemo angloameri, mozemo spomenuti bankstere, MIC, naciste, kolonijaliste, koji ne mogu da se otmu osecaju da imaju pravo da odlucuju o sudbinama miliona ljudi. Ne ide vise o paru vec moc kontrole. Danas su oni zajedno svi vise manje deo jedne sektaske grupe sa papom kao duhovnim vodjom. Govoriti samo o masonima nema smisla, jer sami nemaju tu silu. Na ovo treba gledati kao na sansu da se dize revolucija.
Utorak 22.04.2014.09:08
Hristove Rječi; Moj je prijatelj onaj koji poštuje moje želje; antihrist isto tako kaže; samo što se pozitivna i negativna želja razlikuju ko Nebo i zemlja!
Utorak 22.04.2014.11:31
Na ovom primeru se vidi SAV CINIZAM EU ZLIKOVACA . ZAŠTO ne pokušaju da zabrane NEMCIMA DA MILIJARDAMA € PLAĆAJU TAJ ISTI GAS RUSIMA ?
Utorak 22.04.2014.00:49
Kako hoćete, ali do Brisela će te svakako morati preko ruske zemlje, uskoro, pa vi izračunajte. Dok budete računali, nemojte zaboraviti onih 8,5 milijardi duga prema Rusiji, naravno napravljenih na putu ka EU.
Utorak 22.04.2014.01:10
Kad vece i jace zemlje EU prave aranzmane sa zemljama izvan EU,tada nisu u obavezi da objasnjavaju svoje namjere.Male i siromasne zemlje nemogu doci do izrazaja i ako neke poslove nadju tada im to uniste ili otmu jaci kako bi sto vise bile ovisne.
Utorak 22.04.2014.09:41
Jedino se nadam da će Bugarska na čelu prepoznati svoj interes, a tako Srbija i Madjarska i da će sporazum i plan za završetak južnog toka ispoštovati do kraja ! Ovo je prilika da ovim teknokratama iz Brisela pokažemo da je nacionalni interes iznad njihovog ličnog !
Utorak 22.04.2014.10:40
Немачка малтене има свој лични гасовод "Северни ток" и она није угрожена по том питању. Зато покушава да утиче економско/политичке прилике у остатку Европе, а можда и приде да додатно заради као ев. једини посредник ако би се одустало од "Јужног тока".
Utorak 22.04.2014.06:34
Niko nas nije pitao da li zelimo da udjemo u EU. Ovakav egoisticki stav najacih clanica EU samo paokazuje sta nas ceka i sta ce biti. U toj EU bicemo samo sluge i izvrsavati njihova naredjenja koja nece biti u nasem interesu...
Utorak 22.04.2014.10:11
A ZA POCETAK NIKAKAV LIDL NIKAKVA IKEA A ZAVRSITI SA ONIM KRIMINALCEM TODORICEM ILI MU POSTAVITI PANDAM DOMACE FIRME SA DAMPING CENAMA TAKO DA MORA BANKROTIRATI I OTICI IZ SRBIJE KAO I GORENJE ! U SRBIJU SE MOZE DOVESTI ELEKTROLUX POD PUNO BOLJIM USLOVIMA OD SLOVENACKIH LOPOVA ! TI LOPUZE KOJI SU UBIJALI NASU NEDUZNU DECU DA SE SADA PREKO NAS SPASAVAJU,PA TO JE NAJBEZOBRAZNIJI POTEZ NASE ANTISRPSKE VLASTI KOJA JE DO SADA VLADALA ! NADAM SE DA CE OVA NOVA BIT VISE SRPSKA I DA CE DA POCNE DA VODI PRAVU SRPSKU POLITIKU !
Utorak 22.04.2014.08:07
Naduvani nakazni zabac je pravo olicenje korumpirane politike Brisela. Leto provodi krstareci sa grckim bankarima okruzen mladim devojkama, koje za uzvrat stiti, dok Grci placaju njihove dugove i prevare formalno gladujuci. Divan primer "demokratskog" predsednika za istoriju, u koju ce sigurno uci kao nuz-produkt lopovskog sistema.
Utorak 22.04.2014.10:05
AKO MOGU DA KAZEM SVOJU SUGESTIJU ONA BI BILA "NE TREBA STAJATI NI PO CENU ZIVOTA SA GRADNJOM JUZNOG TOKA A STO SE BUGARA TICE NI U VREME ZLIKOVACKOG NAPADA NATO ZLIKOVACA BUGARI NISU OTVOTRILI VAZDUSNI PROSTOR ZA PRELET ZLIKOVACKIH UBICA ! A SLEDECI KORAK ZABRANITI PROLAZ UOPSTE ALBANSKIM ZLIKOVCIMA PREKO SRPSKE TERITORIJE NI SA VIZOM NITI NA BILO KOJI DRUGI NACIN,A KADA SE OJACA KRENUTI U VRACANJE SVOJE TERITORIJE U OKRILJE SRBIJE ! OVI ZLIKOVCI CE DA TRENIRAJU MISICE DOK IM BRACA RUSI I KINEZI NE POLUPAJU ZUBE A ONDA CE BITI MANJI OD MAKOVOG ZRNA PAS IM MATER JEBO ! NASAO SE BAROZO DA ZAPOVEDA BUGARIMA I TO PROTIV RUSIJE !
Utorak 22.04.2014.11:01
Zvanicni sefovi EU ne mogu da se oslobode rusofobije, ali zato umeju da ucenjuju i prete Srbiji , Bugarskoj i slicnoj boraniji. To se ne poklapa sa njihovom pricom o slobodi i nezavisnosti, kao principima na kojima se zasniva poredak u EU. Gospodin Barozo treba to da kaze Angeli Merkel. Mislim da dosta Nemaca nije odusevljeno rusofobnom politikom koju im namece SAD.
Utorak 22.04.2014.14:15
Не, стварно су ми најјачи ови амерички послушници из ЕУ кад крену да доказују снагу на малим земљама. Што Немцима нешто не нареде? Па Европи ће се више исплатити Јужни ток, него што би пропали Набуко. Ми и Бугари смо овде небитни. Овде ће сад доћи до борби америчких и руских струја међу најбогатијим земљама чланицама ЕУ. Русвај тек почиње. У наредних десетак година ће бити великих тумбања и то на штету Америке. Европску Унију видим као део нове Евроазијске Уније (ЕАУ) јер ће то бити једина одржива унија. Америка ће остати сама и желим им један велики грађански рат између Хиспаноамериканаца и Англоамериканаца.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)